ARVIKA BIO KONTRAST HÖSTPROGRAM 2018

VAD ÄR FILMFÖRENINGEN BIO KONTRAST?

Filmföreningen Bio Kontrast i Arvika bildades 1993 och har under åren visat filmer som kompletterar de övriga filmutbudet i Arvika. Visningarna är öppna för alla men det finns möjlighet att lösa medlemskap i Filmföreningen Bio Kontrast. Medlemskapet är ett sätt för dig att visa att du stöder vår verksamhet och tycker att det är viktigt att det finns möjlighet att se filmer som kanske annars inte hade visats i Arvika. Bio Kontrast kompletterar det stora utbud av ny film som visas på Palladium i Arvika vilket innebär att Arvika stärker sin ställning som en stad som har ett stort och varierat kulturliv och där filmen kan tävla med det utbud som finns i Stockholm och Göteborg.Den medlemsavgift som kommer in används för att täcka en del av kostnaderna för att ta fram foldern och för annan marknadsföring.

Vi hoppas och tror att du tycker att ett medlemskap av 20 kronor  är en liten summa så att vi även i fortsättningen ska kunna visa spännande filmer från olika länder. 

Biljettpriset är 65 kronor. Biljetterna kan ni boka/köpa på Palladiums hemsida TRYCK HÄR  eller i biokassan. OBS! endast kortbetalning. OBS! Ej biocheck eller presentkort.

Styrelse:

Ordförande: Kaj Stuart Beck 0570-240 90

Kassör: Per Söderling 073-813 15 29

Sekreterare: Ulrika Andreasson: 070-358 97 10

Ann-Christine Holmer 0730-47 54 49

Epostadress:  info@biokontrast.nu

MEDLEMSKORT FÖR 2018 (Kalenderår)                                            

Du kan bli medlem genom att fylla i medlemskort i anslutning till visningarna (inte i kassan) eller via Bio Kontrast Bankgiro 557-5766. (Westra Wermlands Sparbank) . Medlemsavgiften är 20 kronor och gäller kalenderår.

Filmföreningen Bio Kontrast får stöd  från Arvika kommun.